Тражи се перач судова у Бакингемској палати, годишња плата 22.000 евра

Бакингемска палата објавила је оглас за перача судова у кухињи, оглас за то радно место објављен је ове седмице на сајту „Ројал хаусхолд“ у коме пише да је нови члан особља потребан како би се обезбедила „изванредна услуга“ и да годишња зарада на овој позицији износи око 22.000 евра, да су обезбеђени оброци у палати и 33 дана годишњег одмора.

У огласу се наводи да искуство није услов, али да траже „тимског играча са иницијативом“.

„Одржавањем кухиње и хигијене омогућићете нашим куварима и асистентима све како би служили оброке током дана. Повремено ћете бити ангажовани као испомоћ на припреми хране“, пише у огласу.

Бивши шеф кухиње Дарен Макгрејди, рекао је раније да је британска палата „сјајно место за рад“.

„Кување у Бакингемској палати је невероватно. Имао сам све што сам очекивао. Имају храну најбољег квалитета, најбоље састојке, невероватан производ“, навео је шеф.

Макгрејди сада има сопствену кетеринг компанију у Даласу, преноси црногорски портал Вијести.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи