Михајловићева тражи „кума“ за Коридор 11

Коридор 11 ће мењати свој назив, а држава ће највероватније на јесен замолити грађане и институције у Србији да кумују новом имену овом путном правцу.

„Штета је да се Коридор 11 тако зове, некако је безвезе, бар смо ми тако сматрали у Србији и ми ћемо у наредном периоду, вероватно на јесен се огласити и замолити грађане и институције да нам помогну да тај коридор назовемо заиста правим именом“, рекла је за Танјуг министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић.

Министарка је након данашњег билатералног сусрета са црногорским колегом, министром саобраћаја и поморства Црне Горе Османом Нурковићем у Подгорици, рекла да Коридор 11, који пролази кроз централну Србију, можда најважнији коридор за нашу земљу и истакла да и Црна Гора придаје једнаку важност овој деоници која ће, каже, служити да се две земље и регион боље повежу.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво