Непријављени еври пронађени у термосу

На граничном прелазу Прешево цариници су код 46-годишњег возача камиона из Земуна пронашли 30.000 непријављених евра које је сакрио у црвени термос, саопштила је Управа царина.

Претходно је возач цариницима рекао да нема ништа да пријави и да путује ка Грчкој ради утовара робе, али су, посумњавши у његове речи, цариници ипак камион издвојили за детаљну контролу.

Возачу је враћен износ од дозвољених 10.000 евра, док је остатак привремено задржан до окончања прекршајног поступка.

Сличан случај откривен је и претходног дана на излазу пункта Мердаре ка АП КиМ контролом „мерцедес бенца“ аустријских регистарских ознака који је из Беча у Пећ возио српски држављанин у друштву аустријског држављанина ромског порекла.

Обојица су рекла да немају ништа да пријаве, али су цариници код 38-годишњег путника који је седео на задњем седишту у торбици коју је имао код себе и у џеповима панталона пронашли чак 34.600 непријављених евра, наводи се у саопштењу.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи