Долијао крокодил тежак 600 килограма за којим се трагало осам година

Шумски ренџери из северне Аустралије успели су да ухвате огромног крокодила тешког 600 килограма, након што је та животиња први пут примећена пре скоро деценију.

Си-Ен-Ен преноси да је крокодил, за којег је процењено да је стар више од 60 година, пронађен како притајен вреба у близини рампе за бродове у реци Кетрин.

Овај крокодил, који може да живи и у сланој и у слаткој води, са 4,71 метром дужине, највећи је икада ухваћен у том региону.

Локалне власти трагале су за овим крокодилом од 2010, када је први пут примећен, и покушавале су да га изолују како би се спречило да "ступи у контакт с људима".

Крокодил ће бити пребачен на фарму ових животиња у региону Кетрин.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво