Армстронг видео ванземаљце?

Астронаут Нил Армстронг је пренео поруку контроли мисије у главном центру Насе да су их два велика, тајанствена објекта посматрала након што су слетели на Земљин природни сателит, указују тајни извештаји о комуникацији Америчке агенције за истраживање свемира и астронаута на Месецу.

Упркос томе што звучи као сценарио за научнофантастични филм, све се више говори о бројним тајним извештајима и транскриптима између главног центра Насе и астронаута на Месецу.

Занимљиви детаљи о томе с чиме су се астронаути наводно суочили на Месецу потичу из интервјуа неименованог професора и Нила Армстронга који је настао на једном Насином симпозијуму.

У том интервјуу професор испитује Армстронга шта се стварно тамо догодило, на шта му астронаут одговара: „Било је невероатно... наравно, одувек смо знали да постоји могућност... чињеница је да смо били упозорени. Никада није било неких питања о свемирској станици или граду на Месецу“.

На питање професора како то мисли да су били упозорени, Армстронг је одговорио: „Не смем улазити у детаље, али могу рећи да су њихови бродови били далеко супериорнији у односу на наше, и по величини и по технологији. Били су велики и претећи“.

У тајним извештајима, како је рекао физичар и професор математике Универзитета у Москви Владимир Азхазха, постоји много интервјуа и докумената који указују на то да је могуће да су се астронаути са „Апола“ заправо суочили с ванземаљским бићима и НЛО када су истраживали површину Месеца.

„Нил Армстронг пренео је поруку контроли мисије да су их два велика, тајанствена објекта посматрала након што су слетели на Месец. Али његова порука се никада није чула у јавности, јер ју је Наса цензурисала“.

Према речима бројних извора, Армстронг је тврдио да су ванземаљци били присутни на Месецу, и да је астронаутима наређено да оду, а многи истраживачи НЛО тврде да су чак снимљене чудне структуре и грађевине и све детаље пријавио контроли мисије, која је намерно цензурисала информације како би се спречио хаос и паника међу становницима планете.

Број коментара 41

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво