Мексиканцу жена није дала да иде у Москву, али су његови пријатељи пронашли начин

Седам пријатеља купило је аутобус да би у њему путовали на Светско првенство у Русији, али када су приватни проблеми једног од њих спречили да крене у авантуру, остали су одлучили да ће Хавијер на један или други начин ићи са њима.

Планирајући то још од Мундијала у Бразилу пре четири године, група пријатеља купила је стари школски аутобус из Дуранго Ситија, средили га, офарбали у боје мексичке заставе и бродом пребацили у Португалију.

Међутим, када су планове приводили крају у априлу, један од њих, Хави, одустао је од пута и о томе цело друштво обавестио на Фејсбуку.

„Хавијер нам је рекао: 'Супруга ми не да да идем'. Није могао да нам се придружи, али смо ми одлучили да га поведемо и без њене дозволе. Истина је да се Хави сјајно проводи“, написали су на групном профилу на Фејсбуку.

И тако, од амстердамских барова до берлинских клубова, група са собом свуда носи картонског Хавија у приватној величини, којем су на предњој страни исписали изговор са Фејсбука.

Картонски Хави је тако попио безброј кригли пива, пуштао музику, радио као шанкер, возио бус, па и заспао на улици.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво