Летујте у стилу Џејмса Бонда

Ако „свраћате“ ових дана до Малдива, не би било лоше да знате да на острву Ланда Гиравару можете своју вољену особу одвести на јединствено упознавање са морским светом – нечујна електрична подморница „супер фалкон 3С“ ће вас повести међу морске корњаче и делфине на дубини од 40 метара.

Летујте у стилу Џејмса Бонда Летујте у стилу Џејмса Бонда

Луксузно одмаралиште „Четири годишња доба“ на Малдивима однедавно нуди нову услугу – приватну туру подморницом око локалних гребена.

Несвакидашње путовање кроз морски свет обавља се у подморници за двоје.

Трећи је пилот, уједно и водич који све време својим путницима објашњава где се налазе и детаљно описује околни екосистем.

Подморница је производ компаније „Дип лајт“ и потпуно је еколошка – покрећу је електричне батерије, звук је сведен на минимум, а угођај, са погледом од 360 степени је бајковит.

Армадно Крензлин, регионални директор ланца хотела и одмаралишта „Четири годишња доба“, истиче да су више него поносни што су први у свету понудили ову услугу, управо са подморницом „супер фалкон 3С“.

И још само да додамо... Ово задовољство кошта 1.500 долара.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи