Марко Сасо: Супер вам је овај Београд!

Том Круз и Мерил Стрип воле да једу гриловану рибу са којом пију бело вино, рекао је „Танјугу“ познати италијански кувар Марко Сасо, а за Београд каже да је забавнији од Лос Анђелеса.

Марка Саса екипа Танјуга је затекла у кухињи ресторана „Енсо“ како припрема посебан мени за Београђане.

„Супер вам је овај Београд. Људи воле да се забављају, да излазе, да уживају у храни и пићу... Да се проводе на медитерански начин. Зато сам одлучио да им спремим дела од јагњетине, дивљег вепра, пасту, чиз кејк на њујоршки начин... У ових дан и по, колико сам ту, људи углавном наручују пасту, јер мисле италијански кувар па је паста одлична, али треба да пробају и ове друге специјалитете које спремам“, рекао је Сасо.

Познати италијански кувар, који је своју вештину брусио у Америци, каже да је Лос Анђелес много мање забаван град од Београда.

„У Лос Анђелесу се све врти око звезда. Има пуно правих филмских звезда, али и још више људи који покушавају да постану звезде. Сви су надмени. Има много претварања. Али Дејвид Боуви је био, рецимо, одличан тип. Забаван, једноставан, интересантан, животан. Збија шале на свој и туђ рачун“, навео је Сасо.

У ресторан у којем је радио долазили су Том Круз и Мерил Стрип, а кувао је и за Андреу Бочелија.

„Велике холивудске звезде су заправо изузетно једноставне муштерије. Воле лагану храну. Гриловану рибу, много салате, кувано поврће и веома скупа вина. Круз и Стрипова су обично јели рибу када су долазили у ресторан где сам био шеф кухиње. Бочели је Медитеранац и лако смо се споразумели око хране“, истакао је Сасо.

Каже да се одлично провео у Београду јер су га домаћини водили у ноћни живот.

„Има много срећних људи који умеју да се проводе у Београду. Што би овде рекли – добра екипа. Негде око три изјутра појео сам сендвич са кобасицом дугачком пола метра. Мало смо више попили па ми је тај луди оброк пријао. Било је у реду“, испричао је Сасо.

Италијански кувар спремаће специјалитет још данас и сутра у ресторану „Енсо“.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво