Шверцовао парфеме па се вадио да је неурачунљиви купохоличар, за шта има и медицинску документацију!

Цариници су у сарадњи са полицијом, на граничном прелазу Хоргош привремено задржали скоро 400 парфема и готово 700 разних козметичких призвода, откривених код 47-годишњег српског држављанина ромске националности из Косовске Митровице, који се из Аде запутио у Немачку.

Путник је овај прекршај покушао да оправда службеницима рекавши им да није урачунљив, јер „није у стању да контролише свој хронични порив за неумереном куповином“, о чему, како је навео, поседује и медицинску документацију, саопштено је из Управе царина.

Прекршај је откривен на излазу из земље у „мерцедесу“ немачке регистрације којим је управљао поменути путник.

Цариницима је најпре рекао да нема ништа да пријави, али како се унутрашњост аутомобила није могла видети због затамњених стакала, цариници су се одлучили за детаљан преглед и убрзо утврдили да је аутомобил препун парфема и козметике.

Чим су отворили гепек, цариници су угледали прегршт парфема и шминке која се налазила у пртљажнику, у коферима путника, али и на задњем седишту аутомобила, где је била прекривена другим стварима.

Реч је о великој количини парфема и разних, углавном декоративних, козметичких производа у појединачним паковањима и сетовима познатих робних марки као што су „версаће“, „ланком“, „коко шанел“, „диор“, „мек“, „том форд“, „гучи“ и других, прецизира се у саопштењу.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво