Викторвил, град под опсадом котрљајућег жбуња!

Напало је град без икакве најаве, јурећи улицама, препречујући пут аутомобилима, терајући грађане да зову хитне службе у паници због инвазије! Веровали или не, реч је о котрљајућем жбуњу које је „ударило“ на мали калифорнијски град.

Не, овај пут то није био напад парадајза убице, као у истоименом научнофантастичном филму из 1978. године – сада је котрљајуће жбуње имало главну улогу у инвазији на мали калифорнијски пустињски град Викторвил.

Ветрови, јачине преко 100 километара на час, послали су на хиљаде ових биљака које обично виђамо само у вестерн филмовима, из пустиње на улице ове америчке вароши.

Многа дворишта, па и куће су били буквално затрпани.

„Било је тога превише... Само је долазило и долазило“, рекао је Ралф Завал, становник Викторвила за локалну телевизију АБЦ7. 

„Дефинитивно је реч о инвазији. Обично можете видети неколико комада који лете низ улицу. Никада није било овако лоше“, истакла је Тања Спејт.

Један од житеља је чак био заробљен два сата у свом дому док нису дошле екипе и отрпале му врата и гаражу.

Портпарол скупштине градића каже да је процењено да је између 100 и 150 кућа било „под жбуњем“.

„Ово је наставак филма Напад парадајза убице“, један је од коментара на Твитеру.

„Мајка Земља није срећна“, написао је неко други.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво