Награда у Будимпешти за модификовану „заставу 101“ из Србије

Награду највећег мађарског часописа „Ауто-мотор“, за интернационални аутомобил који је привукао највише пажње на сајму АМТС у Будимпешти, освојио је Марио Лазић из Краљева, власник аутомобила „застава 101“.

Како је саопштио Ауто тјунинг клуб, више од 2.500 модификованих тјунинг стајлинг аутомобила из 11 земаља, од којих више од 1.000 из Европе, изложено је у пет сајамских хала на Ауто, мото и тјунинг шоуу (АМТС) у Будимпешти.

Часопис Ауто-мотор доделио је две награде за аутомобиле који су привукли највише пажње на овој сајамској приредби – за мађарско (домаће) возило и за инострани аутомобил.

Лазићева „застава 101“ је комплетно модификована и у њу је убачен мотор БМВ-а од 2.500 кубика и 192 КС. 

Предњи део „кеца“ продужен је 45 центиметара управо због великог мотора. Исто важи и за крила и хаубу. Оно што треба посебно издвојити јесте да је аутомобил преправљен тако да има задњи погон.

Осим „заставе 101“, од аутомобила из Србије били су изложени су и „мазда RX8“, „мицубиши еклипс“, „сузуки свифт“ и „фијат сеиценто“ спортских ауто-клубова "Overtake", „Адреналин 018“  и „Ауто тјунинг клуба“.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво