Срећни добитник ушао у стан, изненадио га Краљ

Добитник стана у Београду у наградној игри „Узми рачун и победи“ Урош Протић ушао је данас у свој стан у насељу Браће Јерковић.

Урошу су приредили изненађење и тек што је са девојком дошао да види стан, неко му је звонио на врата, мислио је да је грешка, али то је био наш прослављени голман Ивица Краљ, који је извукао Урошеву коверту.

Краљ је на поклон донео потписану лопту, а одушевљени Урош је рекао да су Краља његов брат и он одувек волели и гледали и да су „знали да је краљ, али сада га обожавају“.

Срећни добитник каже да је презадовољан, да сигурно задржава стан, да се таква шанса не пропушта и да се нада да ће то значити његов повратак у Београд, град у коме је рођен и где је завршио студије.

Урош сада живи у Ариљу.

„Ето, након пар година опет, на најлепши могући начин указује ми се шанса да се вратим у овај град, у коме сам рођен. Предивно је, јединствено. По струци сам индустријски дизајнер и тренутно сам без посла. Ево, први услов се стекао изненада овом игром, још да се нађе посао у сфери и заокружио сам целу причу“, каже Протић.

Наш прослављени голман Ивица Краљ рекао је да нема већег задовољства, него када има прилику да усрећи некога, да је он учинио „ту малу ствар“ и извукао Уроша и да сада, када га је упознао, задовољство му је још веће.

„Нико од нас, када игра неку игру, не нада се да може да добије, видите сами да је све могуће, акција је добра, показало се то и са више од три милиона коверата на извлачењу, влада је направила добар потез, једноставно треба поштовати закон и играти наградну игру“, рекао је Ивица Краљ.

Потписујући уговор о власништву стана, Урош Протић пренео је утисак да је у Ариљу нагло скочило интересовање за сакупљање фискалних рачуна: „Желим да позовем грађане да направе такву акцију са фискалним рачунима и у целој Србији, јер ће то допринети бољем животу свих.“

У суботу је треће извлачење игре „Узми рачун и победи“. Уз аутомобиле и ваучере, добитника очекује и стан од 116 квадрата у Новом Саду. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво