Лажни Трамп и Ким Џонг Ун на отварању Зимских олимпијских игара

Спектакуларан почетак Зимских олимпијских игара привукао је пажњу светске јавности данас, али звезде, макар на интернету, за сада су „Доналд Трамп“ и „Ким Џонг Ун“ који су се појавили на свечаном отварању.

Свечана церемонија која је одржана у јужнокорејском граду Пјонгчангу уочи почетка надметања у зимским спортовима одвијала се беспрекорно све док у публици нису примећена два светска лидера... то јест двојице шаљивџија који су се потрудили да се маскирају у Доналда Трампа и Ким Џонг Уна, пише Спортс илустрејтид.

Док су се љубитељи спорта на Олимпијском стадиону у Пјонгчангу питали да ли су заиста пред њима два председника (и, наравно, брже-боље хватали се за телефоне како би фотографисали невероватан призор), лажни државницису се сјајно забављали.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво