Ниче мост преко Ламанша?

Министар спољних послова Велике Британије Борис Џонсон предложио је председнику Француске, приликом британско-француског самита одржаног у Краљевској војној академији у Сендхерсту, да две земље изграде мост преко Ламанша.

Дејли телеграф сазнаје да је током јучерашњег самита, на којем су делегације предводили Макрон и британска премијерка Тереза Меј, Џонсон приликом сусрета са шефом француске државе рекао да је смешно да привреде које су међу највећима у свету повазује само једна железничка линија, мислећи на „Јуростар“ који превози путнике тунелом испод Ламанша.

„Слажем се. Урадимо то“, одговорио је Макрон на Џонсонов предлог о изградњи моста.

Британски лист наводи да се Џонсон раније залагао за изградњу тунела за друмска возила испод Ламанша, који би се налазио поред постојећег железничког, али да сада верује да би мост био боља опција.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво