Добио 451 милион долара и у 21. години иде „у пензију“!

Џекпот од 451 милион долара, четврти по величини у историји америчке лутрије „Мегамилионс“, извукао је 20-годишњи Шејн Мислер, контролор „у пензији“ са Флориде, потврдили су званичници америчке лутрије.

Добио 451 милион долара и у 21. години иде „у пензију“! Добио 451 милион долара и у 21. години иде „у пензију“!

Млади добитник из града Порт Ричи на Флориди једини је који је имао добитну комбинацију бројева, а определио се да одједном подигне приближну суму од 281,2 милиона долара, навели су званичници.

Добитници лутрије у САД имају могућност да бирају да ли желе исплату једног дела добитка сада, а остатак у ратама више наредних година, или желе исплату добитка одједном, и у том случају је износ мањи.

„Намеравам да се побринем за своју породицу, успут да се забавим и да утемељим пут за финансијски успех, како бих могао да иза себе оставим наслеђе далеко у будућност“, рекао је Мислер истичући да је одувек охрабривао идеју јурења за сновима и да његово путовање тек почиње.

Како Еј-Би-Си преноси, за младог срећника победа није била шок.

Шејн Мислер је истакао да је након уплате добитне комбинације у продавници „Севен-илевен“ имао осећај да ће освојити џекпот.

Видевши приликом објављивања последњи број у својој добитној комбинацији, Мислер је рекао да је само позвао свог брата да подели вести са њим.

Мислер, како се наводи, планира да уложи један део добитка у нови дом у Тампи, а потом и у „различите страсти“, као и нешто одвоји за помоћ другима.

Број коментара 20

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво