САД у ишчекивању два џекпота која мењају живот

Играчи америчких лутрија „Мега милионс“ и „Пауербол“ имају шансу да освоје два џекпота, чији је заједнички износ скоро 800 милиона долара.

Извлачење бројева лутрије „Мега милионс“ биће одржано вечерас, а играчи ће имати прилику да освоје џекпот од 343 милиона долара, који ће се исплаћивати у наредних 29 година.

Уколико добитник награде жели да му се новац исплати у готовини, вредност награде се процењује на 215 милиона долара.

То је највећа награда лутрије „Мега милионс“ од када је у августу прошле године извучена награда од 393 милиона долара.

Такође, сутра је извлачење лутрије „Пауербол“ чији ће се играчи надметати за награду од 440 милиона долара, уколико се исплаћује наредних година, односно 278,3 милиона долара у готовини.

„Пауербол“ није нудио толико велику награду од августа прошле године, када је играч из савезне државе Масачусетс освојио џекпот од 758,7 милиона долара.

Шансе за освајање џекпота у обе игре су изузетно мале, примећује АП.

За освајање награде „Мега милионаса“ вероватноћа је један према 302,6 милиона, док је за „Пауербол“ шанса мало већа, односно један према 292,2 милиона.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво