Деда Мраз и Добра Вила на Војном аеродрому делили пакетиће

Припадници 204. ваздухопловне бригаде „долетели су данас из Лапоније“ и довели Деда Мраза и Добру Вилу који су малишанима без родитељског старања поделили новогодишње пакетиће на војном аеродрому у Батајници.

Деда Мраз и Добра Вила на Војном аеродрому делили пакетиће Деда Мраз и Добра Вила на Војном аеродрому делили пакетиће

Деца су Деда Мраза и Добру Вилу дочекали на аеродрому где су се са њима упознали и фотографисали, а како је новинарима рекао заменик комаданта 204. ваздухопловне бригаде, пуковник Саша Мијаиловић, овиме је бригада показала да су Војска Србије, Ратно ваздухопловство и Противваздухопловна одбрана увек ту – и у добру и у злу.

„Пилоти наше транспортне авијације су у протеклом периоду радили задатке и стизали на аеродроме у Африци, Европи, Азији, али данас су одлетели до Лапоније и успешно се вратили, довели Деда Мраза и Добру Вилу“, рекао је Мијаиловић.

Према његовим речима, то је био начин на који се бригада укључила у хуманитарну акцију Фондације „Осмех на дар“, студентске организације која је ову акцију организовала.

Андрија Тешмановић, испред поменуте фондације рекао је новинарима да је до сарадње дошло пре шест година и да се од тада сваке године организује подела новогодишњих пакетића.

„Трудимо се да сваке године доводимо нову децу како би сви имали прилику да виде како изгледа дочек Деда Мраза и додела пакетића овде на аеродрому“, објаснио је Тешмановић.

Ову акцију, којом је обухваћено око 40 деце из Дома за децу и омладину без родитељског старања „Споменак“ из Панчева, „Дечјег села“ из Обреновца, као и деца из породица са четворо и више деце, организује већ шесту годину заредом студентска фондација „Осмех на дар“ уз помоћ 204. ваздухопловне бригаде.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара