„Вирџин Атлантик“ охрабрује путнике да за празник краду из њихових авиона

Британска авио-компанија „Вирџин Атлантик“ престала је 2011. године у првој класи да служи со и бибер у посудама у облику малих авиона, jeр је на хиљаде комада нестало – у ручном пртљагу путника.

„Вирџин Атлантик“ охрабрује путнике да за празник краду из њихових авиона „Вирџин Атлантик“ охрабрује путнике да за празник краду из њихових авиона

Међутим, годину дана касније, компанија је вратила те посудице, познате као „Вилбур“ и „Орвил“, али је на њиховом дно додала „Украдено из 'Вирџин Атлантика'“.

Веровали или не, план који је требало да одврати крадљивце од њихове намере, није успео!

Сланици су и даље крадени, а неки од њих чак завршили у огласима на Ибеју где су се продавали по цени од 20 америчких долара.

„Када смо пре 15 година укључили 'Вилбура' и 'Орвила' у понуду, нисмо ни сањали да ће постати тако вољени. Иако је посада пазила на посудице, хиљаде њих украдено је током година с наших летова за успомену“, открио је извршни потпредседник Марк Андерсон.

Управо из тих разлога, авио-компанија је одлучила да их ове године укључи у посебну празничну промотивну понуду и тако „обезбеди божићни поклон у последњем тренутку свим путницима који га нису купили“.

Током шест празничних дана, од 21. до 26. децембра, сви путници бизнис класе „Вирџин Атлантика“ биће подстицани да понесу посудице за со и бибер кући са свог лета, који су само за ову прилику направљени у празничној црвеној боји.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи