Путница избачена из авиона због шампањца и кажњена са 5.000 евра!

Пилот путничког авиона, који је летео од Москве ка Цириху, непланирано је слетео на аеродром у Штутгарту, јер је једна путница из Швајцарске постала агресивна, након што је посада авиона одбила да јој послужи шампањац.

Полиција из Ројтлингена објаснила је да чланови посаде нису могли да смире 44-годишњу путницу у бизнис класи, коју је разбеснело то што су одбили да јој сипају још шампањца током лета, у суботу увече.

Према наводима полиције, жена, која није именована, изведена је из авиона „ербас А320“ и наређено јој је да плати 5.000 евра.

Полиција је нагласила да 43 путника у авиону ни у једном тренутку нису била у опасности, али да укупан трошак због непланираног застајања у Цириху вероватно износи неколико десетина хиљада евра.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво