Јужноафриканка Деми-Ли најлепша у универзуму!

Нова поносна власница титуле мис универзума је мис Јужноафричке Републике Деми-Ли Нел-Питерс. На такмичењу одржаном у Лас Вегасу учествовале су представнице 92 земље међу којима није било Србије.

Јужноафриканка Деми-Ли најлепша у универзуму! Јужноафриканка Деми-Ли најлепша у универзуму!

Мало је недостајало да друга пратиља, представница Јамајке Давина Бенет или прва пратиља, представница Колумбије Лаура Гонзалес освоје престижну титулу мис универзум 2017-2018. Ипак, ленту је понела Деми-Ли Нел-Питерс из Јужноафричке Републике, преноси Ју-Ес-Еј тудеј.

Најлепша у универзуму има 22 године и недавно је дипломирала пословни менаџмент на Универзитету Норт-Вест.

„На неким местима жене су, за обављање истог посла, плаћене 25 одсто мање него мушкарци. То није уреду и мислим да би требало да имају исту плату за једнак рад у свим крајевима света“, одговорила је новоизабрана мис универзума на питање који је највећи изазов жена на радном месту.

Међу најлепших 13 нашле су се представнице Тајланда, Шри Ланке, Гане, Шпаније, Ирске, Хрватске, Велике Британије, САД, Бразила, Канаде, Филипина, Венецуеле и Кине.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво