Поп песма Исламске државе „упала“ у јутарњи програм радија

Шведска радио-станица „Микс мегапол“ из Малмеа саопштила је данас да јој је пиратски емитер накратко јутрос упао у јутарњи програм и емитовао поп песму на енглеском језику под називом „У име Алаха“ којом се „западњаци“ позивају да приступе Исламској држави, преноси АП.

Наводи се да је Јакоб Гравестам, портпарол пословне групације „Бауер медија“ у чијем власништву је ова радио-станица у трећем по величини граду у Шведској, саопштио да ће инцидент бити пријављен полицији и агенцији шведске владе која надгледа електронске комуникације.

Локални сајт 24 Малме њуз навео је да песма ишла неких 30 минута на ФМ таласима и интернет адреси радио-станице која тврди да покрива територију на којој живи 91 одсто од укупно десет милиона становника Шведске.

број коментара 4 пошаљи коментар
(субота, 11. нов 2017, 01:21)
М.Н.Дујовски [нерегистровани]

Могућност

Можда и може пар секунди, ево свих 30 секунди, али 30 минута то је плаћена реклама. Довољно је било да нас континуирано обмањују...

(субота, 11. нов 2017, 00:36)
anonymous [нерегистровани]

Lov na vjestice

Kao sto su prije u svakom muslimanu i u svakom dogadjaju vidjeli al kaidu, danas u svakom muslimanu i dogadjaju vide islamsku drzavu. A kad se malo umore od tzv. islamske drzave onda u svakom problemu vide Ruse.

(петак, 10. нов 2017, 19:29)
anonymous [нерегистровани]

ma nemoj te reci

islamske drzave pop pjesma bas na engleskom jeziku emitovana od islamista.Otkad pop pesme kod onih koji se bave serijatom :-).Neupucenima ce ovo delovati kao stvarno :-).

(петак, 10. нов 2017, 17:27)
anonymous [нерегистровани]

eto...

samo polako,doslo je i do vaseg praga,videcete za 10-15 godina sta ste sve naprimali u zemlju zarad novca od EU...