Пољска влада грађанима: Умножавајте се као зечеви!

Пољска влада позвала је своје грађане да следе пример зечева како би остварили што бројније потомство.

Министарство здравља у конзервативној влади ове претежно католичке земље, која има једну од најнижих стопа наталитета у Европи, објавило је кратак видео-снимак у којем хвали зечеве због обилног размножавања, преноси АП.

На снимку, објављеном на Јутјубу, приказани су зечеви како жваћу зелену салату и грицкају шаргарепу док приповедач, такође у лику зеца, открива тајну многочланих зечјих породица, а то је – вежбање, здрава дијета и што мање стреса.

„Ако желите да икада постанете родитељ, следите пример зечева“, препоручује се на снимку.

Накратко је приказан и један пар – мушкарац и жена који уживају у роматичном пикнику, као савет да би и мало романтике могло да помогне у подстицању природног прираштаја код људи.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво