Пролетео двадесетак метара од аеродромске зграде

Авион „Ер Берлина“ последњи пут је обавио прекоокеански лет из САД, а слетање у Диселдорфу свима на аеродрому заледило је крв у жилама. Уместо да усмери „ербас А-330“ директно на писту, пилот је угасио мотор и скренуо, прошавши поред контролног торња на раздаљини од само неколико десетина метара.

Летелица је ишла према писти. Све је изгледало уобичајено. Али онда је „ербас А-330“ успорио, скренуо улево и пролетео поред аеродромске зграде. Неколико секунди касније, пилот је поново упалио мотор и направио нови круг за слетање.

„Био је чудан осећај када је ‘а-330' стигао. Пошто сам и сама раније приватно летела ‘Ер Берлином‘, а на аеродрому радим скоро осам година, хтела сам да гледам последње слетање“, каже 33-годишња Џул, која је све снимила и поставила на Јутјуб.

Упркос томе што је ово био својеврстан опроштај пилота, јер је компанија „Ер Берлин" банкротирала и ускоро ће бити продата, нису сви на аеродрому били одушевљени маневром.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво