Њеним пацијентима није нимало лако!

Лорен Дрејн са Флориде ради као медицинска сестра од своје 16 године, а већ осам година помаже пацијентима на кардиологији. Осим тога, 31-годишња Лорен лични је фитнес тренер, а њени изазовни селфији на „Инстаграму“ привукли су огроман број пратилаца, који су је прозвали најсексепилнијом медицинском сестром.

На свом сајту Лорен објашњава да је одувек била веома привржена добром здрављу и свеукупном квалитету живота, као и да користи сваку прилику да промовише те вредности код својих пацијената.

„После осам година професионалног бављења фитнесом, никада нисам видела особу атлетског типа да се нашла у великој здравственој кризи. Постоји разлог за то: витки људи активног начина живота смањују ризик од болести и поправљају своје опште расположење“, објашњава Лорен.

Медицинска сестра са Флориде радила је на бројним позицијама у болници, укључујући и интензивну негу, а била је и главна сестра на захтевним операцијама и редовно ради у сменама које трају и до 13 часова.

После неколико почетних година на послу, видела је да све то узима данак њеном здрављу и изгледу, па је одлучила да уради нешто поводом тога. „Желела сам да будем здрава, витка, јака, самоуверена жена која ће активно радити на превенцији болести, уместо да их третирам лековима“, каже Лорен.

Сада се, осим посла медицинске сестре, бави и фитнесом и писањем бројних водича за вођење здравог живота, од којих је један доспео на бестселер листу Њујорк тајмса.

Објашњава да је уложила много труда и зноја у свој изглед, а последњих година радила је на повећавању мишићне масе на „правим местима“, како би постала још јача, здравија и срећнија.

„Моја задњица и ноге нису генетски благослови или хируршки захвати, већ су производи напорног рада. Видим многе девојке на друштвеним мрежама како се називају фитнес моделима, а у стварности је већина њих имала среће – добиле су на генетској лутрији“, истакла је Лорен.

Број коментара 19

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво