Фотеље функционера Јагодине на лицитацији

У Скупштини града Јагодине 26. септембра биће одржана јавна продаја фотеља градских функционера, према одлуци Скупштине града од 23. августа.

Лицитација је заказана за 12 сати, а оглас о продаји, „отуђењу покретних ствари у јавној својини града Јагодине путем јавног надметања“, трајао је до 20. септембра. Реч је о осам фотеља, чија је почетна цена 2.000 евра и 900 евра у динарској противвредности на дан уплате по средњем курсу НБС.

Новац од продаје биће уплаћен у хуманитарне сврхе, сиромашним породицама са више деце.

Највећу почетну цену, стоји у огласу, има фотеља председника Скупштине града Драгана Марковића - Палме 2.000 евра, почетне цена за фотеље градоначелника Ратка Стевановића, заменика председника Скупштине града, заменика градоначелника и четири функционера из сале за заседање Скупштине града је 900 евра, стоји у огласу.

Фотеље се купују „у виђеном стању“ а лицитациони корак за фотељу чија је почетна купопродајна цена 2.000 евра је 200 евра, а за фотеље од 900 евра је 100 евра у динарској противвредности.

Фотеља Марковића, како је раније образложио новинарима сам Марковић, више је него двоструко скупља од фотеља осталих функционера „зато што може поднети највећи терет“.

Фотеље, које су сутра на лицитацији, биће замењене дрвеним столицама, које су стигле и чија је монтажа у току, потврђено је Танјугу у Скупштини града.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво