Сутра јубиларна 20. Београдска ролеријада

Главне београдске улице, ускоро ће на један дан да приме на хиљаде малишана из целе Србије, који ће учествовати у тркачким и забавним програмима поводом 20. Београдске ролеријаде.

Ово је изгледа преломна година ове манифестације јер су организатори, у сарадњи са Секретаријатом за спорт и омладину Београда, одлучили да је прави моменат за велике промене.

У суботу, 23. септембра, деца и одрасли неће се тркати само на ролерима, већ и на трициклићима, тротинетима, разним бициклићима, скејту, ховерборду или сегвеју, дакле на свему што има точкиће.

Тог дана Београд ће бити на точкићима. На потезу од Теразија, преко трга Републике и у Васиној улици, постојаће пет такмичарских зона са одвојеним програмима: „Поли породична зона“, „Ролерланд“, „Накси инлајн слалом“, „Турнир у хокеју на ролерима“ и „Дачија полигон спретности“.

Децу ће забављати аниматори, кловнови, брејкери и други, а за учеснике у породичној зони припремљен је и топао „Поли хот дог“. Припремили смо мајице, стикере и разне друге поклоне и медаље за најбрже.

Током дана од 12 до 18 часова, сви ће моћи да на „Нојз“ стејџу погледају најбоље плесаче из неколико плесних клубова Србије, на тргу Републике. Плесни програм почине у 12 часова и то нечим посебним - правим дечијим мјузиклом „Прима“, са више од 100 малих плесача и глумаца.

Плесни програм траје до 18 часова.

И то није све. Главни програм, којим се обележава 20 година Ролеријаде, почиње у 20 часова великом тинејџ рок енд ролер свирком, на „Нојз“ бини, на Тргу републике.

Учествују бендови „Мастер бластерси“, ди-џеј Алекс и звезда вечери, млади али изузетно талентовани и свестрани музичар Џони Ранковић са својим бендом "The Churlians". Као њихов гост на концерту, свираће и Жика Јелић из „Ју групе“.

Пријављивање за разне тркице већ траје а број учесника у свакој је ограничено и зато пожурите на њихов сајт да пријавите ваше малишане.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво