Овај човек ће 30 дана живети на аеродрому у Хелсинкију

На хелсиншком аеродрому, који је оцењен као најбољи у свету, кинески глумац Рајан Џу живеће у кабини 30 дана како би проверио да ли то истина, а цео пројекат умногоме подсећа на филм „Терминал“, саопштила је данас финска авиокомпанија „Финавија“, која је организатор овог својеврсног теста.

Током пројекта без преседана, под називом #LIFEINHEL (у питању је игра речима која се може превести и као „Живот у паклу“, јер "HEL" као скраћеница енглеске речи "hell" означава пакао, а у ствари је међународна ознака аеродрома у Хелсинкију), иначе најузбудљивијег који је у овој ваздушној луци до сада спроведен, популарни 33-годишњи кинески глумац и мултиталентована ТВ звезда имаће прилике да искуси, тестира и процени квалитет аеродромских услуга, наводи се у саопштењу.

Хелсиншки аеродром жели да докаже да је најбољи аеродром у свету и најбржа веза између Азије и Европе.

„Хелсиншки аеродром је водећи и најбоље повезан аеродром у целој северној Европи. Ми смо лидери и у пружању услуга кинеским путницима“, каже Катја Сиберг, потпредседница за маркетинг и комуникације „Финавије“.

Реч је о маркетиншкој кампањи заснованој на мешавини ријалити програма, игре и друштвених мрежа, односно некој врсти споја познатих филмова Терминал и Труманов шоу, а повратне информације које ће кампања пружити омогући ће евентуално побољшање аеродромских услуга.

Главни актер биће суочен са свакодневним изазовима, уз предвиђене награде за адекватне одговоре на њих, али ће бити приказан и у интимнијем светлу.

Сваки дан његовог боравка на аеродрому је испланиран, али је садржина прилагођена догађањима у реалном времену.

Џу ће имати на располагању карту за повратак кући са отвореним датумом и моћи ће да напусти пројекат кад год то пожели, али ако издржи цео месец на аеродрому и победи, освојиће награду – путовање у магичну Лапонију.

Кинески глумац, који је такође манекен за здрав живот и вежбање, љубитељ борилачких вештина и бивши учесник кинеског плесног шоу-програма, живеће на хелсиншком аеродрому од 10. октобра до 12. новембра, наводи се у саопштењу.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи