Руси паркинг за дипломате САД претворили у пешачки прелаз

Москва је повукла повластице за паркирање америчким дипломатама, тако што су префарбана паркинг места испред конзулата САД и на то место је постављен пешачки прелаз.

Државна телевизија Росија 24 јавила је да су паркинг места испред америчког конзулата у Санкт Петербургу префарбана и да је на њихово место постављен пешачки прелаз, а осим тога уклоњени су специјални саобраћајни знаци за паркинг испред конзулата САД у Јекатеринбургу.

Дипломатски односи Америке и Русије су на најнижем нивоу од Хладног рата, а последњих месеци су обележени протеривањем дипломата и затварањем дипломатских мисија.

Портпаролка у Амбасади САД у Москви, Марија Олсон, одбила је да коментарише укидање паркинг места.

Министар спољних послова Русије Сергеј Лавров је у понедељак рекао да ће дипломатске мисије САД у Русији бити сведене на исти ниво на ком се налазе и дипломатске мисије Русије у Америци, пише АП.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво