Трепавица од 12 центиметара и 83-годишњи бодибилдер у новој Гинисовој књизи рекорда

Мачка са дугим репом, 83-годишњи бодибилдер и трепавица дуга више од 12 центиметара уврштени су у најновије издање Гинисове књиге светских рекорда.

Међу новим признатим рекордима је мачка по имену Сигнус из Ферндејла у америчкој држави Мичиген која има реп дуг више од 44,66 центиметара. Она је поставила светски рекорд за најдужи реп домаће мачке.

Кинескиња Ју Џијансија је планетарна рекордерка у дужини трепавица – једна од њих се са 12,4 центиметра посебно издваја.

За најстаријег бодибилдера на свету проглашен је Џим Арингтон, 83-годишњак из Лос Анђелеса, који је, између осталог и чукундеда.

То је издање Гинисове књиге рекорда за 2018. годину и 63. верзија те књиге.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво