У Паризу отворен парк за нудисте

Градске власти Париза данас су у парку Боа де Венсен на истоку града отвориле простор резервисан само за нудисте, пренела је телевизија БФМТВ на свом сајту.

Члан Удружења натуриста Париза Жилијен Клоде-Пенегри изјавио је да је то експериментални пројекат на отвореном и који до сада није постојао у Паризу.

Градске власти су навеле да ће тај простор бити бесплатан и отворен до 15. октобра. Биће ограђен и са плакатима како би остали шетачи у највећем градском парку Боа де Венсен знали да улазе у зону за нудисте.

Биће окачен и плакат на којем се упозорава на забрану воајеризма и егзибиционизма.

Зона ће бити на површини од 7.300 квадратних метара и биће отворена од 8 до 19.30.

Парижани већ имају један јавни базен на којем могу да се купају наги три пута недељно, а широм земље око 460 зона које су резервисане само за уживање без одеће, што обухвата 155 кампова и 73 плаже.

Наиме, како наводи Удружење „Француска за натуризам“, у тој земљи има више од 2,6 милиона људи који редовно практикују нудизам.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи