„Отац године“ истетовирао шант на глави да се не би разликовао од ћерке

Герет Хикенботом-Мериот из Валсала у енглеској грофовији Западни Мидлендс истетовирао је шант на глави како би подржао своју ћерку, којој је операцијом урађен шант због ретког обољења познатог као Голденхаров синдром.

Десетогодишња ћерка Брајар такође пати од хидроцефалије, накупљања течности која притиска мозак, а уграђени шант помаже у њеном отклањању.

Брајар каже да је била шокирана када је видела да је њен отац урадио тетоважу, али да је његов потез усрећио јер је схватила да није усамљена.

„Неки људи мисле да је ово нека врсте чудне племенске тетоваже, па морам да им објасним шта стоји иза ње“, рекао је Герет за Би-Би-Си.

Раније је такође урадио тетоважу ушног имплантата, какав је уграђен његовој ћерки, јер је због Голденхаровог синдрома рођена глува.

Брајар има и плишаног медведа, на којег, после сваке операције, њена мајка зашије још једно срце. До сада је то урадила 21 пут...

„Нисам могао да урадим толико тетоважа јер нисам имао места за све њих. Она је моја девојчица која кроз све што мора пролази храбро“, истакао је Герет.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво