Људскост када је најпотребнија – полицајац умирује бебу након напада у Барселони

Терористички напад у Барселони оставио је свет у шоку. Сцена која барем мало враћа наду у човечанство, снимљена је након напада када је полицајац подигао бебу са земље и почео да је умирује.

На видео-снимку се види полицајац како у наручју држи бебу, која је испала из колица када су се преврнула. Покушава да смири уплашено дете, док његове колеге помажу његовој повређеној мајци.

Најмање 13 људи је убијено, а више од 110 повређено, када се терориста комбијем залетео у групу људи у једној од централних улица Барселоне.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво