Девојка имала грозан састанак са грубијаном, а онда се умешао полицајац

Један момак поделио је на „Редиту“ причу како се једној девојци састанак у ресторану од ужасног претворио у једно од лепших искустава у животу. Прича је подељена на бројним друштвеним мрежама након тога и прикупила је стотине хиљада прегледа.

„Вечерао сам са својом тадашњом девојком, а иза нас се налазио пар на састанку, који није баш ишао по плану. Момак је био прилично језив и упућивао јој је недоличне коментаре, а девојци није баш било пријатно.

Она је завршила аперитив прилично брзо, што ми је деловало да је желела да се све што брже оконча. Онда јој је упутио још један непријатан коментар сексуалне конотације, због ког јој је лице поцрвенело.

Рекла му је да су његове речи веома непријатне, а он је одмахнуо руком додајући да се смири јер ће 'иовако све сазнати на крају вечери'. Иако му је рекла да од тога нема ништа, он јој је одговорио: 'Драга, ја сам те покупио, знам где живиш'.

Тада је пребледела и занемела.

Себе не сматрам за неког претерано храброг момка, али то нисам могао да истрпим. Нисам знао шта ћу тачно, али имао сам 23 године, прилично сам био јак и спреман да се обрачунам са грубијаном.

Кренуо сам да устајем када ми се на рамену нашла рука. Погледам горе и видим човека од 50 година у изузетно доброј форми који ми је потпуно мирним гласом рекао: 'Полако, све је под контролом'.

Одшетао је до њих, узео столицу са суседног стола и сео поред. Тада се испоставило да је полицајац.

'И тако ја мирно прослављам ћеркин рођендан са породицом када чујем да отворено претиш овој младој девојци. Да ли би био љубазан да објасниш своје понашање', пита га полицајац.

Тада момак почиње да муца.

'Тако сам и мислио. Гледај сада. То овде не пролази, тако да сада размишљам да ли да позовем неке моје другаре да те покупе. Међутим, то би свима овде уништило расположење и утиске добре вечере. Ево како ћемо, сад ћеш да ми даш личну карту зато што не желим да ми тек тако утекнеш, а онда ћеш лепо да одеш до особља и платиш рачун. Пун рачун. Ова млада девојка не треба да оде кући гладна због твог неваспитања. Или ако баш хоћеш можеш да се одлучиш и за прву опцију, Избор остављам теби', наставио је полицајац.

'Не, не. То је сасвим у реду', рекао је момак, предајући му личну карту и брзим ходом одлазећи у правцу касе.

Док је записивао податке са личне карте, полицајац се насмешио девојци и рекао јој: 'Извините због овога госпођице. Надам се да вас нисам узнемирио, али ми се учинило да вам је била потребна помоћ. И немојте да бринете, ако хоћете да ово даље терате, позваћу другаре да га покупе на повратку кући.'

Девојка му се срдачно захвалила рекавши да је желела да побегне још пре пола сата, али да је он довезао.

'Ту сам са ћерком. Она је твојих година. Можда би желела да завршиш вечеру са нама? Одвешћемо вас кући после, сем ако не желиш некога другог да позовеш', рекао је полицајац, чије се лице из каменог израза претворило у лице брижљивог оца.

Девојка му се поново захвалила и прихватила позив.

Момак са којим је била се вратио објашњавајући да је платио рачун. 'Изволите личну карту назад. Имам све ваше податке тако да вам препоручујем да не прилазите близу нити покушавате да контактирате ову младу госпођицу више', истакао је полицајац.

'Да, да, наравно. Извињавам се', изустио је момак пре него што је побегао из ресторана.“

Дечко који је поделио причу каже да се девојка потпуно опустила када је прешла за сто са полицајчевом породицом и да се када су он и његова девојка одлазили смејала са њима.

број коментара 4 пошаљи коментар
(понедељак, 14. авг 2017, 08:34)
anonymous [нерегистровани]

До суза дирљиво

И шта је после било са Црвенкапом? Је л се удала за Ловца или се запослила у полицији? А Бака, шта је било с њом? Обожавам средовечне "бакице".

(понедељак, 14. авг 2017, 06:21)
Боки [нерегистровани]

Бајка

Лепа бајка модерног поретка супердржаве где полиција надзире и изласке и легитимише због недоличног понашања. Само прихватајте овакве ствари безрезервено али се немојте чудити када добијете за коју деценију страшну норвешку социјалну службу која вам одузме дете јер сте му рекли да учи.

(недеља, 13. авг 2017, 20:44)
Никад се не зна! [нерегистровани]

У Немачкој је лопова јурио...

на сигурном одстојању младић,за кога се испоставило да је - атлетичар!Лопов се касније жалио на злу судбину!

(недеља, 13. авг 2017, 19:56)
Saobraćajac [нерегистровани]

Trebao mu je to sve vani ispričati!


Pogotovo zato što je bio sa porodicom!