Пореч, пауку испао скупоцени „лексус“

Дизалица-паук у суботу је у Поречу покушала да подигне непрописно паркирани скупоцени „лексус“ руских регистарских ознака, али је због превелике масе аутомобила луксузни теренац пао с дизалице и при томе је оштећен, преносе хрватски медији.

„Лексус“ је био непрописно паркиран на месту за инвалиде, а према незваничним информацијама, власник возила јесте инвалид, али није означио аутомобил инвалидском картицом, преноси хрватски портал Индекс.

Поречки радио је на својој страници на Фејсбуку објавио снимак тог догађаја, који приказује свађу возача паука с Русом чији је ауто пао с дизалице.

Паук је три пута покушао да подигне скупоцено возило, али се теренац сваки пут нагињао уназад.

На крају се чуо гласан звук, а аутомобил се искренуо и пао на тротоар. На лицу места је био и један познати поречки адвокат који је врло успешно смирио ситуацију, а убрзо су се код „лексуса“ појавила и четири полицијска службеника.

број коментара 5 пошаљи коментар
(недеља, 06. авг 2017, 18:22)
anonymous [нерегистровани]

Одг. Надам се да има осигурање

Осигурање покрива саобраћајне удесе. Овај не спада у саобраћајни удес, већ у оштећење туђе ствари. Са тим у вези, надајмо се да је комунална служба осигурана, иначе ће морати дебело да се отворе.

(недеља, 06. авг 2017, 17:56)
anonymous [нерегистровани]

Hrvatsko more nije sto je bilo nekada

Tri puta probali i videli da nemaju odgovarajucu slep sluzbu za to vozilo i ponovo probali ??
Tako mu i treba kada hoce u Hrvatsku na more.

(недеља, 06. авг 2017, 16:50)
nemanja [нерегистровани]

Nece se izvuci a da ne plate.

Nema veze sto je on nepropisno parkirao, to ih ne oslobadja placanja ucinjene stete. Rus ce da plati samo kaznu za nepropisno parkiranje i izlazak slep vozila.

(недеља, 06. авг 2017, 16:35)
anonymous [нерегистровани]

Nadam se da skupoceni - automobil, ima....

...."potpuno osiguranje"!?

(недеља, 06. авг 2017, 12:30)
anonymous [нерегистровани]

To su namerno uradili

Ne razumem sta je bilo tom Rusu da ode na "odmor" u Hrvatsku ?? Pa ako su tri puta pokusali da ga podignu i videli da ne ide, trebali su da pozovu drugaciju vrstu pauka "tegljaca" koji je namenjen za gabaritnija vozila. Sve ukazuje na to da su namerno hteli da naprave stetu.