Лабрадорка појела троспратну торту јутро пред свадбу

„Пас ми појео домаћи“ је можда најстарије оправдање које постоји, али шта ако је у питању свадбена торта? Лабрадорка Бела није могла да одоли троспратној свадбеној торти, а само пар сати пред свадбу, у енглеском граду Саут Шилдс, затекли су је са њушком тамо где јој није место.

Деверуша Џема Еванс дошла је код сестре Доне Макмејхон тог јутра пред свадбу да покупи чоколадну торту.

Дона и Џема планирале су да однесу торту у салу „Хедворт хол“ у граду Саут Шилдс, на северу Енглеске, где је њихов брат Скот требало да се ожени.

„Када сам стигла, израз Дониног лица био је такав да сам мислила да је венчање отказано. Ушли смо у кухињу, а Бела је само седела гледајући у нас. Дона је почела да плаче и нисмо знале шта да радимо“, рекла је Џема.

Испоставило се да је Донин супруг Лијам случајно оставио отворена врата током ноћи, а Белин нос се побринуо за остало.

Покушале су да спасу шта се спасти може па су почеле да зову све посластичарнице тражећи замену.

„Говорила сам људима да ми је пас појео торту. Чинило ми се као да сам у школи и правдам се код професора како ми је пас појео домаћи“, присећа се Дона.

Срећом, успеле су у намери, а онда су одлучиле да прећуте шта се десило све док се венчање не оконча.

„Дона ме је после свадбе питала да ли ми се свидела торта, а после тога открила да то није торта која је планирана. Нисам могао да верујем да је Бела појела. Заћутао сам на тренутак, а онда сам почео да се смејем“, испричао је младожења Скот.

После свега, сви су били забринути за Белу јер је појела доста чоколаде, па нису знали како ће да реагује на толику количину шећера.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво