Жена уништила 54 виолине бившег мужа

Једна жена је у Јапану ухапшена због уништавања 54 виолине и 70 гудала који су припадали њеном бившем мужу, наводи се у саопштењу тамошње полиције.

Вредност уништених инструмената је процењена на више од 800.000 евра.

„Жртва тражи финансијску компензацију у висини од 815.000 евра“, навео је портпарол полиције и додао да је 34-годишња Мидори Кавамија оптужена да је „између 30. јануара и 19. фебруара 2014. године провалила у кућу супруга и начинила штету“.

Према наводима листа Јомиури, осумњичена је кинеска држављанка, а агенција Кјодо наводи да је често путовала између Кине и Јапана после учињеног дела. Како наводи јапанска агенцији, Мидори је јуче ухапшена по повратку у Токио.

Уништене виолине, међу којима је и једна италијанска вредна 384.000 евра, направио је или сакупио њен бивши муж, шездесетогодишњи Норвежанин. У моменту учињеног дела, у току је била бракоразводна парница.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
21° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се