Прегршт понуда за девојчицу кажњену због продаје лимунаде

Петогодишња девојчица, која је пре неколико дана кажњена јер је продавала лимунаду у источном Лондону на улици без дозволе, примила је велики број понуда организатора разних манифестација да дође код њих и продаје лимунаду.

Професор Андре Спајсер поставио је ћерци пре неколико дана мали штанд за продају лимунаде близу улаза на фестивал „Лавбокс“. Међутим, полицајци су им написали казну због продаје лимунаде на улици без дозволе.

Градски савет се касније извинио и поништио казну.

Спајсер каже да је његова ћерка након немилог догађаја добила велики број понуда да постави штанд за лимунаду на разним фестивалима, као и на пијаци Бороу Маркет у Саутварку.

„Дирнути смо због дивних реакција људи широм света. Десетине фестивала, пијаца и фирми понудили су нам да дођемо код њих и поставимо штанд за лимунаду“, испричао је отац за Би-Би-Си.

„Желели бисмо да позовемо све који би желели да поставе штанд код нас. Озбиљно, да ли би ваша ћерка желела да прода мало лимунаде у Бороу Маркету? Волели би да јој то омогућимо“, поручили су челници Бороу Маркета на Твитеру.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи