Ноге бициклисте после 16 етапа Тур де Франса

Кажу да је вежбање добро за вас. Међутим, поглед на фотографију ногу једног од бициклиста после завршене 16. етапе Тур де Франса натераће вас да поново размислите.

Поштено говорећи, Павел Пољански прешао је 2.829 километара у претходних 18 дана и то при брзини коју би већина људи имала проблем да одржи и на много мањим раздаљинама.

„Након 16 етапа мислим да ми ноге изгледају мало уморно“, написао је поред фотографије.

Обожаваоци су били мало забринутији са коментарима: „Молим те, иди код лекара.“

Роб Хејлс, бивши британски шампион и један од стручних сарадника Би-Би-Сија, признао је да Пољанскијеве ноге изгледају „прилично екстремно", али је додао: „Док сам возио било је неколико бициклиста којима су ноге тако изгледале чак и током зиме, ван сезоне!“

Хејлс је објаснио да је за бициклисте однос снаге и масе критичан приликом дугачких и напорних трка, попут Тур де Франса.

„Као што видите на фотографији, најмања количина масти коју можете да имате, иако не нужно здрава, уколико је добро темпирана даје бициклисти оптималну шансу за успех“, објаснио је Хејлс.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво