Тарзан Смајли, осмех вредан пет милиона!

Веровање да пара на пару иде, демантујемо следећом причом. Тридесетједногодишњи Тарзан Смајли, из картонског београдског насеља, који има шесторо деце, освојио је пет милиона динара. Реч је о робном ваучеру „Фрикома“, у сарадњи са Уникредит банком.

Не презива се узалуд Смајли – осмех. Од јуче му не силази са лица. Тарзан Смајли кренуо је на Аду да нађе освежење од врелине, ал' се још више презнојио. Освојио је робни ваучер од пет милиона динара.

„Ја и шурак смо кренули на Аду, водили смо и моје двоје деце, и имали 200 динара у џепу да купимо сладолед 'руменко' и... наишла је срећа. После смо видели да има ту неки код, ишчупали смо сладолед и све бацили, само да бисмо видели, онда смо питали продавачицу, а она је рекла: 'Честитам, честитам, добили сте главну награду, ваучер од пет милиона динара.' Нисмо могли да дођемо себи, да изађемо са Аде, све смо трчали кући па звали, то је главна награда, пет милиона ваучер“, објашњава срећни добитник Тарзан Смајли.

Осам Смајлија под једним картонским кровом. Леонарда се потрудила да нас дочека чисто двориште. Двоје најстаријих иде у школу. Осталих четворо стасава за ђачке клупе. Тарзан каже да је награда дошла у право време.

„Деца иду да просе, спавају по улици. Нећу да дозволим да моја деца просе, краду, већ да буду поштена, да заврше школу, раде и зараде за себе, а не да се муче целога живота као што сам се ја мучио“, каже Тарзан.

Пре 18 година из родне Пећи дошао је у Београд. Тарзан Смајли живи тако што сакупља секундарне сировине. Његова врата, од сада, отворена су за бољи живот.

Број коментара 15

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво