Није довољно што је 35 степени, него још булдожером мора да избегава лепотице на плажи

Возачу булдожера на краљевачкој градској плажи није нимало лако. Не само што је морао да ради на 35 степени, већ и да гломазном машином избегава Краљевчанке, које су одлучиле да се расхладе у бикинијима поред воде.

Градска плажа на око стотину метара од центра града, привилегија је Краљевчана који летње дане воле да проводе на обали Ибра, али су ове године „пожурили“ са освежењем на 35 степени. Обале су пуне купача, али и смећа које је годину дана наносила вода.

Плаже посуте шљунком још нема јер су „рачуновође нешто забрљале“, речено је РТС-у у Дирекцији за изградњу и планирање града Краљева које је задужено да обалу реке поспе шљунком.

За рубрику „веровати или не“ је и гест радника Јавног предузећа „Чистоћа“ - покошену траву пластили су булдожером.

Искусном возачу, није било лако да се провлачи поред обнажених Краљевчанки, које су се сунчале на плажи испред „Сферика“ на којој нема места игла да се баци, јер је само то парче обале већ одавно сређено.

„Приватно смо платили булдожер и раднике који су из реке извукли шљунак, набацали га на обалу, а додали смо и материјал са Мораве. То је један дан посла, није јефтин али моји суграђани имају где да ускоче у реку и да се осунчају. Краљево је на води“, каже за РТС Ненад Илић.

Остатак обале о трошку града, како је речено у Дирекцији, почеће са сређивањем за десетак дана. До тада ће булдожери да пласте уместо да насипају обале!

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи