Због шортса га послали кући с посла, а он се вратио у хаљини

У летњем периоду, када наступе неподношљиве врућине, тешко је придржавати се правила облачења на послу. Џои Барџ, запослени у једном кол центру у Великој Британији, дошао је на посао у шортсу, а након што су га послали кући да се пресвуче, вратио се у ружичасто-црној хаљини.

Када је кренуо на посао, двадесетогодишњак из Бакингемшира у Енглеској поставио је на Твитеру питање да ли мушкарци могу да дођу на посао у шортсу, када већ жене могу да носе кратке хаљине. Мање од сат времена касније, послали су га кући да се пресвуче, па је младић са својим пратиоцима констатовао да ипак не могу.

Неки корисници Твитера предложили су му да обуче хаљину, а Џои је то заиста урадио. Иако је мислио да ће га поново вратити кући, то се није догодило и дозвољено му је да остане на послу.

Његов шеф није могао да поверује шта се догодило, а из страха да би и други запослени могли да почну да долазе у хаљинама, одобрио је мушкарцима шортсеве на послу, али у дискретнијим, тамнијим бојама.

Мишљења корисника Твитера су подељена, а млади Британац изазвао је мноштво реакција и сакупио стотине ретвитова.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи