Украо „ферари“, па га ухватили јер није имао новца за гориво

Полиција Сан Рафаела ухапсила је човека из америчке државе Џорџије под сумњом да је украо скупоцени „ферари 488 ГТБ“. Полицајци су добили дојаву о човеку који се сумњиво понаша и тражи новац за гориво за скупоцени аутомобил, преноси Си-Би-Ес.

Полицајци су на лицу места нашли Рокија Хименеза (36) из Џорџије, који је тврдио да аутомобил припада њему, рекавши да је ауто био на сервису последње две године, саопштила је полицајка Лиса Холтон.

Он је полицајцима рекао да има папире као доказ о власништву у ранцу, међутим, након претреса, нису нађени никакви папири, каже Холтонова, што је побудило сумњу.

Након тога је позван салон „Ферарија“ у близини, који је послао представника да испита возило, након чега је утврђено да је аутомобил вредан 245.000 долара украден из сервисног центра у Сан Рафаелу.

Хименез је ухапшен под сумњом да је украо ауто.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво