Глумици забранили да снима филмове јер је превише сексепилна

Камбоџанско министарство културе забранило је глумици Дени Кван да снима филмове у периоду од годину дана, јер званичници сматрају да је превише сексепилна.

Кванова (24), која је глумила у неколико филмова, има више од 300.000 пратилаца на Фејсбуку, а истиче да многе њене улоге нису ни приближно еротичне као неке сцене које су снимале њене колегинице, пише британски Сан, преносећи локалне медије.

„У Камбоџи ради велики број сексепилних уметника. Неки од њих учествовали су у далеко еротичнијим сценама. Знам да је моје право да се облачим како ја хоћу, али наша култура то не може да прихвати. Покушаћу да не будем толико 'секси' као што је досад био случај, рекла је глумица за Камбоџа дејли.

Објаснила је да је до оваквог става дошла након састанка са званичницима у министарству културе, који су је, како каже, саветовали као ћерку. Ипак, рекла је да је задржала право да се у приватном животу облачи како жели.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи