Нови инцидент на америчким летовима – стјуард ударио путницу колицима за бебе

Америчка авио-компанија „Американ ерлајнс“ суспендовала је једног свог радника, након што се на друштвеним мрежама појавио видео-снимак на којем се види како учествује у свађи у авиону те компаније, у који је укључено и неколико путника и „уплакана жена са дететом“ коју је наводно, приликом грубе интервенције ударио колицима за бебе.

Уз снимак који је објавио на Фејсбуку, корисник те мреже Сурин Адјантаја је написао да је запослени у „Американ ерлајнсу“ врло грубо одузео једној жени колица за бебе, пренео је Ројтерс.

Инцидент се догодио на лету из Сан Франциска за Далас, пре полетања авиона, а америчка авио-компанија врши истрагу, рекла је портпаролка компаније Лесли Скот.

Према њеним речима, инцидент се догодио након што је дошло до спора око тога да ли једна жена може да унесе колица у авион, објаснила је Скотова.

Током троминутног снимка не види се како стјуард насилно одузима колица и притом удара њима мајку, али се на његовом почетку види жена како плаче и тражи да јој се врате колица, наводи Еј-Би-Си њуз.

До ескалације сукоба дошло је када је у њену одбрану стао један мушкарац, такође путник, и затражио од посаде име запосленог који је одузео колица, пре него што се вратио на своје седиште.

Неколико тренутака касније други радник авио-компаније, за који Скотова каже да је стјуард, улази у авион и путник се с њим суочава. „Уради то мени и сравнићу те са земљом“, чује се како путник говори стјуарду.

Њих двојица се потом сукобљавају у ходнику авиона, и чује се како запослени у авио-компанији изазива путника да га удари.

Путник се на крају враћа на своје место, а стјуард напушта авион.

„Веома нам је жао због бола који смо задали овој путници и њеној породици, и другим клијентима који су учествовали у инциденту“, наводи се у саопштењу авио-компаније.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво