Лас Вегас: Паника у хотелу због пљачкаша са маском свиње

Америчка полиција је током ноћи блокирала хотел „Белађио ризорт енд казино“ у Лас Вегасу, из којег су гости претходно у паници масовно истрчавали на улицу због нападача са ватреним оружјем у рукама.

Еј-Би-Си њуз је пренео изјаву поручника полиције Карлоса Хенка да су се првобитни наводи о особи која пуца на људе испоставили као лажни, али да се у том хотелу јесет догодила пљачка продавнице луксузних сатова коју су извели наружани нападачи.

У пљачки радње која је у том тренутку била затворена нико није повређен, а полицијска блокада трајала је пола сата.

Очевици су навели да су нападачи носили маске, а један од сведока, жена која се представила као Кајра, рекла је америчкој телевизији да је видела мушкарца са маском свиње.

Поручник Хенк је навео да је у међувремену притворено неколико особа, али није јасно да ли су повезани са пљачком.

Наводи се да полиција наставља истрагу.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво