Одбили да га послуже због качкета са Трамповим слоганом

Американац Грег Пјатек из Филаделфије је тужио њујоршки кафић јер му је, како тврди, услуга ускраћена пошто је носио качкет с ознакама подршке америчком председнику Доналду Трампу.

Лист Њујорк пост преноси да је Пјатек у тужби навео да су он и његови пријатељи најпре добили пиће у кафићу "The Happiest Hour" 28. јануара.

Када је бармен приметио његов качкет на којем је писало „Учинимо Америку опет великом“ (Make America Great Again), што је слоган Трампове кампање, упитао га је да ли је то шала, рекао је Пјатек и додао да је друга тура пића била „треснута“ на шанк.

У тужби се наводи да је менаџер локала касније тражио од Пјатека да напусти локал, рекавши да му је власник локала рекао да „нико ко подржава Трампа или верује у шта верује он није добродошао“.

Пјатеков адвокат Пол Лигијери рекао је да инцидент „понижавајућ“ и додао да је то за његовог клијента био „веома тужан тренутак".

Иако је председник Трамп из Њујорка, у том граду је на изборима добио само 37,5 одсто гласова и ту је отпор новом председнику најјачи.

број коментара 1 пошаљи коментар
(понедељак, 20. мар 2017, 15:40)
Zare Srbin [нерегистровани]

Na zapadu nista novo,

Totalna glupost od strane gazde sto se tice biznisa da odbija goste po tom pitanju.