Ракун снимао рекламу са нагом манекенком, а сада га привлаче женске груди

Московски зоолошки врт тужио је филмски студио који је унајмио једног од њихових ракуна и направио, како су га челници врта назвали, еротски снимак.

Дечји зоолошки врт, где малишани могу да дођу, хране животиње и друже се са њима, понекад позајмљује животиње редитељима за снимања филмова и реклама.

Портпарол врта Виктор Кирјукин рекао је за Би-Би-Си да је ракун Томас враћен трауматизован. „Приметили смо да га привлаче женске груди“, рекао је Кирјукин.

Студио „Арт-Мск“, који снима рекламе, рекао је да су оптужбе апсурдне, додајући да је ракун украо грудњак једној од манекенки.

Руски медији пренели су речи менаџера Валерија Богатова да је студио тражио искусну и дресирану животињу, а добио Томаса, који је врло млад и стално је бежао од глумаца.

Договор између зоолошког врта и студија, постигнут у августу 2016. године, био је да Томас постане нека врста модела.

Међутим, када су управници зоолошког врта видели да се у реклами појављује нага манекенка, затражено је да се сав промотивни материјал повуче.

Пошто захтев није испуњен, зоолошки врт је поднео тужбу пред судом.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво