Кад „ербас“ прави непланирану пируету на писти

Поледица не ствара озбиљне проблеме само учесницима у друмском саобраћају него и пилотима који управљају огромним летелицама. На аеродрому „Толмачево“ у Новосибирску, један „ербас“ извео је пируету на писти, а „кривац“ је био лед.

Због поледице која није заобишла ни аеродромску писту у Новосибирску, „ербас А-320“ извео је непланирани окрет.

Иако је овај „плес“ огромне летелице изведен 14. децембра прошле године, видео-снимак стигао је до интернета и јавности тек пре неколико дана.

Пилот јесте накратко изгубио контролу над авионом и умало ударио у другу летелицу, која је била паркирана поред писте, али, на срећу, нико није повређен.

„Ербас“ је на аеродром у Новосибирску стигао из Пекинга, а како преноси Сајберијан тајмс, поледица је последица наглог пада температуре, са два степена изнад нуле на минус 20 степени Целзијуса.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се