Нунчаке му нису помогле, али комшија јесте!

Лондонска полиција објавила је снимак који би требало да помогне да се ухвате два маскирана лопова чија мета је био мотоцикл у престоничкој општини Кројдон.

На снимку безбедносних камера види се мушкарац који је „наоружан“ нунчакама истрчао из куће не би ли спречио лопове да украду његов двоточкаш.

Један од маскираних крадљиваца који је држао велики шрафцигер, напао је 46-годишњег мушкарца и истргао му из руку нунчаке.

Међутим, власник мотоцикла је кренуо у „контранапад“ голим рукама и сабио лопова уз аутомобил.

У тренутку када је други маскирани негативац скочио са мотоцикла да помогне свом саучеснику, дотрчао је (босоноги) комшија и лопови су се дали у бег... празних шака.

Иако се инцидент догодио у децембру, лондонска полиција је сада избацила снимак у јавност, не би ли дошла до било каквих информација о маскираним нападачима.

Наредница Ања Кејси каже: „Да власник није обезбедио мотоцикл дебелим ланцем, његово возило би вероватно било украдено. Јер, додатни минути које су лопови провели покушавајући да га скину, одузели су им таман толико времена да власник схвати шта се дешава, сиђе из стана, као и да се цео комшилук узбуни“.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 10. мај 2024.
13° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара