Обуците се као Супермен!

Не може свако бити Супермен. Али они са нешто више новца се барем могу обући као он! И то оригиналан костим који је Кристофер Рив носио у првом делу из 1978. године.

Костим продаје аукцијска кућа „Нејт Д. Сандерс“, а почетна цена ће бити 40.000 долара.

Оригинална „мишићава туника“ суперхероја из осамдесетих година прошлог века има на себи пар рупица, али је иначе у добром стању, наводи се на њиховом сајту.

Уз костим иде и сертификат да је о реч аутентичном комаду гардеробе.

Колекционарима сигурно неће сметати што има две рупе са стране које су наменски направљене за снимање сцена у којима Супермен лети.

Уз костим не иде препознатљиви црвени плашт – постоје четири копче на оделу на које се качио током снимања и то је једина „утешна“ чињеница.

Занимљиво је да још увек има на себи и оригиналну етикету на којој пише: "Bermans & Nathans, 40 Camden St., London N.W. 1".

Испод тога стоји куцано и једва видљиво: "Christopher Reeve, 12313 with muscles, Superman".

С обзиром на то да је глумац преминуо 2004. године, одело је још посебније, сматрају у аукцијској кући.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво